Вступна кампанія ЛНУ імені Івана Франка

Затверджено “Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році”

З великою приємністю повідомляємо, що накази Міністерства освіти і науки України № 266 «Про затвердження Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році» та № 245 «Порядок прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2024 році» зареєстровано у Міністерстві юстиції України.

Порядки прийому визначають основні принципи та процедури, якими керуватиметься Львівський національний університет імені Івана Франка під час організації та проведення вступної кампанії 2024 року.

Основними аспектами вступної кампанії 2024 року, зокрема є:

Також у додатках до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році можна знайти:

P.S. Правила прийому на навчання до університету в 2024 році розробляються відповідно до законодавства України, затверджуються вченою радою, розміщуються на офіційному вебсайті університету та вносяться до ЄДЕБО впродовж місяця після набрання чинності Порядку прийому. Правила прийому діють до 31 грудня 2024 року.

Бажаємо абітурієнтам успіхів у вступній кампанії 2024 та щиро віримо, що ЛНУ імені Івана Франка стане вашою Alma Mater, де здобуватиме якісну освіту та розвиватимете свої здібності й навички. Також запрошуємо долучитися до нашого чату, адже тут будемо обговорювати усе про Вступ 2024.

З нетерпінням чекаємо у Франковому університеті!!!

Exit mobile version